Фізкультурно-спортивний захід в рамках проєкту "Відкриті уроки футболу".

Дата:

На спортивному майданчику на проспекті Соборності, 37б, провідні професіонали КЗ ЛМЦФЗН «Спорт для всіх» – Святослав Гадзінський та Ілля Пустовіт організували та провели, вже традиційно, фізкультурно-спортивний захід «Ти зможеш, якщо зміг я!» для вихованців ГО «Центр реабілітації осіб з інвалідністю ‘‘Джерело життя’’» в рамках проєкту "Відкриті уроки футболу".

Мета заходу:

- створення сприятливих умов для фізичного розвитку та самореалізації осіб з інвалідністю;

- популяризація здорового способу життя;

- відповідальне ставлення до власного здоров’я;

- формування звички до регулярних занять фізичною культурою.

Захід розпочався з розминки, а продовжився футбольними естафетами на розвиток координації, швидкості та кмітливості. Після підготовчого етапу, відбулася товариська зустріч з футболу.

Всі учасники отримали солодкі призи від організаторів заходу.

Також провідний професіонал КЗ ЛМЦФЗН «Спорт для всіх» – Ніна Лисенко, організувала для учасників прогулянку до парку 900-річчя міста Луцька та провела майстер-клас із скандинавської ходьби й заняття оздоровчої гімнастики на спортивних спорудах.

Такі заходи – чудова можливість привити любов до спорту в ненав’язливий спосіб. Естафети, чесна боротьба за перемогу, прогулянка на свіжому повітрі – все це викликає в учасників заходу цілий спектр позитивних емоцій, відволікає від повсякденних проблем, сприяє соціалізації.

Вірте в себе, в свої сили та слідкуйте за своїм фізичним здоров'ям.