Фінальний турнір з баскетболу 3х3 «Кубок Луцька».

Дата:

У рамках святкування Міжнародного дня молоді, 16 серпня відбувся фінальний турнір з баскетболу 3х3 «Кубок Луцька».

 Окрім місцевих команд, на турнір приїхали гравці з Рівного, Житомира, Ковеля, Ківерців. Зокрема, одними із учасниками була титулована команда «Промбудсфера», яка здобула «бронзу» туру чемпіонату України з баскетболу 3х3; команда «Без назви», молоді вихованці котрої на рівних умовах боролися з досвідченими суперниками.

Півфіналістами стали команди «Апасні Єноти»(Луцьк), «Рівне», «Кутикула»(Рівне) та «Смайл»(Житомир). У матчі між рівнянами та «єнотами» з рахунком 15-12 перемогу здобула команда з Луцька. У матчі між «Кутикулою» та «Смайлом» перемогу здобула команда із Рівного. У матчі за третє місце між командами «Смайл» та «Рівне» перемогу здобули житомиряни.

У фінальному матчі команда «Апасні єноти» нав’язала супернику силовий баскетбол і впевнено перемогла «Кутикулу» з рахунком 21:8.

 

Команду переможців представляли Петро Глушко, Володимир Шевчук, Ілля Бедлінський, Дмитро Хомич. Титул MVP турніру отримав Володимир Шевчук.

Хороший рівень підготовки та майстерності продемонстрували і баскетболісти у віковій категорії U-18. У фінальному матчі впевнену перемогу здобула команда з Житомира «Мішки Гаммі», яка перемогла хлопців з оригінальною назвою «Ломай лодижку». Третє місце посіли лучани з баскетбольного колективу «Кропива».