Фестивалі спорту до Дня Перемоги

Дата:

5 травня 2018 року з нагоди Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні працівники комунального закладу “Луцький міський центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Луцької міської ради”, провели Фестивалі спорту для мешканців за місцем проживання в мікрорайонах міста.

Друга світова війна пройшла через життя кожної української родини і є складовою історичної пам’яті українського суспільства. А відзначення  у 2018 році Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні підтверджує історичну правду, продовжує традицію в українській державі  та надає додаткову  можливість  визначити справедливе місце та роль  українців у цій війні.

На спортивному майданчику ЗНЗ №17 (вул. Щусєва, 7) провідний професіонал КЗ “ЛМЦФЗН “Спорт для всіх” Наталя Зінь після урочистого відкриття Фестивалю запросила учасників прийняти участь у спортивному змаганні «Лабіринт», який провів директор міського центру туризму Андрій Єрко.

Спортивне орієнтування є видом спорту, в якому учасники змагань за допомогою спортивної карти повинні якнайшвидше подолати дистанцію, відвідавши певну кількість точок, які влаштовані на місцевості — контрольних пунктів. 

Окрім цього, 6 травня в приміщенні “Білий м’яч»” (вул. Конякіна, 35) КЗ “Спорт для всіх” провідний професіонал Юрій Остромецький розпочав захід з показових виступів козацького бойового мистецтва «Спас» під керівництвом Сергія Гаврилюка, в якому юнаки та дівчата показали свою майстерність та дух українського народу.

Другий етап заходу в кожному з вищезгаданих осередків за місцем проживання включали такі види змагань:

- біг 60 м., подолання горизонтальної драбини;

- підтягування на перекладині;

- стрибки в довжину з місця;

- метання набивного м’яча;

- настільний футбол;

- міні - футбол.

Усі учасники показали хорошу спортивну підготовку.

По завершенні Фестивалів та підведених підсумків переможці і призери у кожному з видів змагань були нагороджені дипломами і призами від КЗ “Луцький МЦФЗН “Спорт для всіх”.

Запрошуємо всіх охочих: дітей, молодь та дорослих відвідувати осередки КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» в різних мікрорайонах міста, де можна поспілкуватись та активно провести дозвілля:

- приміщення «Біла тура» - вул. Будівельників, 11;

- приміщення «Стріла» - бульвар Дружби Народів, 13а;

- приміщення «Олімпія» - просп. Відродження, 39;

- приміщення «Білий м’яч» - вул. Конякіна, 35;

- приміщення «Одісей» - вул. Наливайка, 10;

- приміщення «Атлет» - вул. Степана Бандери, 13;

- приміщення «Лучеськ» - вул. Рівненська, 5;

- приміщення «Юність» - просп. Грушевського, 12.

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611