Фестиваль спорту з нагоди відкриття новозбудованого спортивного майданчика за місцем проживання

Дата:

25 липня 2019 року комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» за підтримки департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради, організували і провели Фестиваль спорту з нагоди урочистого відкриття новозбудованого спортивного майданчика зі штучним покриттям за місцем проживання населення (пр-т Соборності, 37б).

Привітати учасників Фестивалю і побажати їм фізичного здоров’я, спортивного довголіття, перемог в житті та в спорті прийшли почесні гості: заступник міського голови Костянтин Петрочук, радник міського голови Ігор Поліщук, директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексій Веремійчик і директор КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» Наталія Назарук.

Луцька міська рада постійно дбає про розвиток спорту в місті Луцьку та здорове змістовне дозвілля всіх лучан. Це вже п’ятий спортивний майданчик із штучним покриттям (синтетична трава). Від сьогодні мешканці 33-го мікрорайону зможуть займатися спортом, фізичною культурою та щосуботи о 10.00 годині брати участь в загальноміській акції «Ранкова гімнастика для всіх».

Після урочистого відкриття, провідний професіонал КЗ «ЛМЦФЗН «Спорт для всіх» Луцької міської ради» Юрій Остромецький, провів комплекс загально-розвиваючих вправ для учасників заходу, щоб розім’яти м’язи для участі в змаганнях.

Юні футболісти вправно жонглювали футбольними м’ячами (флешмоб «Жонглер»). Далі, провідні професіонали міського центру «Спорт для всіх» Ніна Лисенко, Юрій Остромецький, Володимир Наумук запропонували для всіх бажаючих командні естафети – «Веселі старти», змагання з міні-футболу та волейболу. Всі учасники на вибір випробували свої сили в окремих видах програми Фестивалю, старались показати кращий результат і опинитись серед призерів.

Переможці та призери у кожному з видів змагань були нагороджені дипломами, подарунками та призами від організаторів заходу.

Заряджені спортивною енергією та гарним настроєм з цікавими подарунками, щасливі лучани ділилися враженнями про Фестиваль спорту.

Запрошуємо дітей, молодь та дорослих долучатись до цікавого світу спорту, приходити на спортивний майданчик, де можна активно провести дозвілля: позмагатись, поспілкуватись і просто відпочити.

 

РУХ – ЦЕ ЗДОРОВ’Я, А ЗДОРОВ’Я – ЦЕ ЖИТТЯ!!!