Фестиваль спорту привокзального мікрорайону

Дата:

Сьогодні, з нагоди 150 - річчя від дня народження Лесі Українки відбувся Фестиваль спорту привокзального мікрорайону.

Організував та провів провідний професіонал КЗ “Луцький міський центр фізичного населення “Спорт для всіх” Луцької міської ради” Олексій Ткачук.

Перед змаганням з усіма учасниками заходу відбулася розминка. Потому, Олексій Ткачук провів вікторину на тему «Що я пам’ятаю про Лесю Українку».

Далі були змагання: з тенісу настільного, дартс, настільний футбол, “Веселі старти”. На завершення усіх змагань Олексій Ткачук розповів про здорове харчування та здорове загартування.

Здоровий спосіб життя – сам собою є профілактикою різних захворювань. Щоб запобігти простуді й підвищити імунітет, придумали загартовування. Моржування або обливання холодною водою взимку – це радикальні методи. Загартовування можна починати з прийому контрастного душу: три хвилини холодна вода, три – гаряча. Влітку можна обливатися холодною водою і купатися в джерелах.  До речі, поїдання морозива – це теж загартовування. Так можна підготувати горло до низьких температур і уникнути простуд. Загартовування необхідне й дітям. Їх можна купати в холодній воді купання і обтирати вологим рушником. Треба відзначити, що загартовування – це не просто звикання до низьких температур, це підвищення терморегуляції тіла. «Морж» і в лазні почувається добре.  Здоровий спосіб життя у кожного свій, потрібно тільки вибрати його для себе і дотримуватись із задоволенням.

Будьте здорові!