Фестиваль спорту, присвячений Дню Соборності України

Дата:

Комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради», проводить низку святкових заходів з приводу одного із головних свят нашої держави – Дня Соборності України, коли відбулося єднання двох республік і одного народу.

Сьогодні, 26 січня 2018 року, в приміщенні «Юність» (пр-т Грушевського, 12) комунального закладу «Спорт для всіх», провідний професіонал Олексій Ткачук організував і провів Фестиваль спорту для мешканців привокзального мікрорайону міста.

По закінченні урочистої частини розпочалась спортивна частина програми заходу. Усі охочі, і діти, і дорослі, мали змогу взяти участь у таких змаганнях: теніс настільний, дартс, естафети «Веселі старти», стрибки на скакалці, конкурс «Снайпер».

Окрім цього, на захід завітала експерт по здоровому харчуванню Оксана Романишина, яка в рамках проекту «Життя в стилі еко» провела для учасників Фестивалю спорту лекцію-бесіду про фактори, які впливають на здоровя.

Загалом свято видалось веселим і цікавим. Всі присутні активно і спортивно провели дозвілля.

         По закінченні заходу призери у кожному з видів змагань були нагороджені дипломами КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх», переможці отримали подарунки, а всі учасники незалежно від результатів солодкі гостинці.

            Запрошуємо усіх бажаючих долучитись ще до двох заходів, які організовує міський Центр з нагоди Дня Соборності України:

- 27 січня 2019 року о 14.00 год. – «Олімпія» (пр-т Відродження, 39);

- 27 січня 2019 року о 15.00 год. – «Біла тура» (вул. Будівельників,11).

 

 

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611