Фестиваль спорту на новозбудованому спортивному майданчику за місцем проживання

Дата:

Міська рада піклується про здоров’я лучан, створюючи необхідні умови для занять фізичною культурою і спортом.

13 квітня 2018 року комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» спільно з департаментом сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради, організували і провели Фестиваль спорту на новозбудованому спортивному майданчику зі штучним покриттям за місцем проживання населення (вул. Чорновола, 2, 2-в).

Привітати учасників Фестивалю прийшли представники Луцької міської ради: заступник міського голови Костянтин Петрочук, радник міського голови Ігор Поліщук, директор сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексій Веремійчик та директор КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» Наталія Назарук.

Після урочистого відкриття Фестивалю майстер спорту України з важкої атлетики та з пауерліфтингу, багаторазова чемпіонка та призерка всеукраїнських і міжнародних змагань, тренер мережі фітнес-центрів «Інтер Атлетика» Наталія Хом’як провела комплекс загальнорозвиваючих вправ для учасників змагань.

Провідний професіонал КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» Ніна Лисенко організувала для учасників заходу естафети «Веселі старти», змагання з футболу, фризбі та спортивні конкурси «Жонглер» і «Кращий воротар».

Усі учасники, а їх було 154 особи, випробували свої сили в окремих видах програми Фестивалю, старались показати хороші результати та отримати призи й подарунки.

Окрім цього, по завершенні Фестивалю, поки підводились підсумки змагань, свій талант продемонстрував Дмитро Горяїнов, який зачарував усіх присутніх оригінальним читанням бітбоксу.

Переможці і призери у кожному з видів змагань були нагороджені дипломами, подарунками і солодкими призами від КЗ “Луцький МЦФЗН “Спорт для всіх” та департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

Запрошуємо дітей, молодь та дорослих долучатись до цікавого світу спорту, приходити на спортивний майданчик, де можна активно провести дозвілля: позмагатись, поспілкуватись і просто відпочити.

Також на спортивному майданчику за вищевказаною адресою, щонеділі на 10.00 год. буде проходити «Ранкова гімнастика для всіх».

Будьте активними та спортивними!