“Фестиваль спорту” для мешканців Привокзального мікрорайону

Дата:

19 квітня 2018 року відбувся “Фестиваль спорту” для мешканців привокзального мікрорайону на новозбудованому міні-футбольному полі зі штучним покриттям на вулиці Гулака-Артемовського, 3, 5.

Організатори заходу: КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” спільно з департаментом сім’ї, молоді та спорту міської ради.

На спортивне свято завітали заступник міського голови Костянтин Петрочук, радник міського голови Ігор Поліщук, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту міської ради Олексій Веремійчик  та директор КЗ “Спорт для всіх” Наталія Назарук.

Представники міської ради привітали всіх присутніх із святом спорту та висловили побажання для підростаючого покоління, щоб вони приділяли якомога більше часу для занять спортом та фізичною культурою, адже спорт робить людей сильнішими фізично та морально, націлює на перемоги у житті. А діти, сильні тілом та духом- це запорука успішного майбутнього нашої країни.

Також до всіх присутніх звернувся представник ініціативної групи жителів Гулака-Артемовського,3, Микола Омельчук із словами вдячності Луцькій міській раді за новозбудоване спортивне поле та вручив подяку заступнику міського голови Костянтину Петрочуку за сприяння у фізичному розвитку дітей та дорослих, залучення їх до занять спортом.

На початку змагань, учасників розігрів загально-розвиваючою гімнастикою, заслужений тренер України з пауерліфтингу Олег Хом’як. Далі розпочалися спортивні змагання, цікаві естафети, гра у футбол, волейбол.

Під час спортивних естафет та змагань всі бажаючі діти та дорослі, пригощалися соком, печивом та солодощами.

В запеклій боротьбі змагалося 6 дитячих команд з футболу, проте переможцями стали:

І місце – «Шпиндики»

ІІ місце – «Волинь»

ІІІ місце – «Юніори»

Учасників «Фестивалю спорту» були нагороджені дипломами, призами та подарунками від Луцької міської ради.

Щасливі дітлахи й дорослі отримавши безліч позитивних емоцій.

На вищевказаному спортивному майданчику, щонеділі о 10.00 годині буде проходити «Ранкова гімнастика для всіх».

Запрошуємо бути спортивними та активними!!!

Спорт- це здоров’я, а здоров’я – це життя!!!