Фестиваль спорту «Білої тури»

Дата:

14 вересня 2018 року, у приміщенні «Біла тура» (вул. Будівельників,11) комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» відбувся Фестиваль спорту «Білої тури» для дітей, молоді та дорослих. 

    Організували цей захід провідні професіонали Центру Ольга і Микола Проскуровські та Ігор Дзюбак.

    Урочисте відкриття Фестивалю відбулось в дворі будинку біля приміщення «Біла тура», на яке завітав керівник програми «Спортивна Волинь» благодійного фонду «Тільки разом» Дмитро Піддубний.

    Щоб урізноманітнити дозвілля лучан, залучивши їх до гри в теніс настільний, Фонд встановив тенісні столи на прибудинкових територіях багатьох міських багатоповерхівок.

    Саме змаганнями з тенісу настільного на нововстановленому тенісному столі розпочалося свято після урочистого відкриття. Не тільки юні тенісисти, а й дорослі брали участь у змаганнях, вправно володіючи ракеткою.

    Програма Фестивалю включала також змагання з кидків баскетбольного м’яча в кільце, шахів та шашок. У випробуванні з кидків баскетбольного м’яча в кільце учасники демонстрували свої навички і вміння: високу точність, спритність.

    У той же час в приміщенні «Біла тура» Центру «Спорт для всіх» відбувались змагання з шахів та шашок, які проходили за швейцарською системою у 5 турів з регламентом часу 15 хв. на партію кожному учаснику. До останнього туру у змаганнях з шашок трималася інтрига щодо того, хто посяде почесне призове місце.

    Фестиваль спорту завершився з такими результатами.

    Переможцями в змаганнях з тенісу настільного стали: Артур Опейда (серед молоді), Лідія Назарук (серед жінок), Володимир Самойленко (серед чоловіків).

    Відзначились влучними кидками баскетбольного м’яча в кільце  учасники: Аліна Іщук (серед дівчат), Яна Джоганек (серед жінок), Стас Каштанов (серед юнаків).

    Переможцями змагань з шахів за участі дітей стали: Іван Шуєв (серед хлопчаків), Ольга Денисюк (серед дівчаток).

    У змаганнях з шашок брали участь шашкісти різних вікових категорій. Перемогу виборов Ілля Косинський (2006 р.н.), який набрав найбільшу кількість очок. Також хочеться відзначити Галину Ройко, яка була найсильнішою серед жінок.

    Всього участь у заході взяли понад 70 учасників.

    Переможці у всіх видах змагань були нагороджені дипломами КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх».

    Окрім змагань, для учасників свята було проведено інформаційно-пропагандистську акцію «Червона картка» - «Реальність починається з тебе!». Одним із головних завдань Акції, є залучення населення до рухової активності,  здорового способу життя та протидія шкідливим звичкам.

    Загалом свято видалось веселим і цікавим. Всі присутні активно і спортивно провели дозвілля.

    По завершенні заходу всім учасникам вручили солодкі подарунки та сувеніри, які організував благодійний фонд «Тільки разом». Висловлюємо їм слова вдячності за допомогу та співпрацю.

    Запрошуємо всіх бажаючих: дітей, молодь та дорослих удосконалювати свої навички в грі в шашки і шахи, а також і в тенісі настільному, відвідуючи осередок «Біла тура» КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх».



КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611