Фестиваль “Спорт для всіх- спільне майбутнє” об’єднав наймолодших спортсменів

Дата:

Традиційний Фестиваль спорту “Спорт для всіх - спільне майбутнє” з нагоди Міжнародного дня захисту дітей розпочався сьогодні у нашому місті. Спортивний зал обласної дитячо-юнацької спортивної школи зібрав величезну кількість вихованців закладів дошкільної освіти, які прагнуть позмагатися у спритності, винахідливості, а також гарно та з користю відпочити. Участь у змаганнях взяли 19 команд дошкільних закладів.

Захід організований за підтримки КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” спільно з управлінням освіти Луцької міської ради.

Привітати маленьких спортсменів прийшли заступник міського голови Костянтин Петрочук, директор КЗ “ЛМЦЦФЗН “Спорт для всіх” Наталія Назарук, начальник управління освіти Зіновія Лещенко, а також величезна кількість уболівальників - батьки, друзі, вихователі.

На урочистому відкритті змагань заступник міського голови Костянтин Петрочук привітав маленьких поціновувачів здорового способу життя із Міжнародним днем захисту дітей, побажавши їм завжди бути активними, побільше займатися спортом та змалку дбати про власне здоров’я. “Міська влада прикладає максимум зусиль для того, аби діти із наймолодшого віку починали займатися спортом. Проведення таких змагань виховує командні навички та дух перемоги. Тому бажаю усім цікавих змагань та перемог”,- сказав він.

До вітань долучилася й начальник управління освіти Зіновія Лещенко, побажавши дітям гарного сонячного настрою та чудових вражень від змагань.

Аби розігріти м’язи та зарядитися енергією, маленькі спортсмени провели “веселу руханку” під керівництвом інструктора з танців Анастасії Матюшик. Показовими виступами присутніх порадували вихованки секції художньої гімнастики.

Потому ропочалися спортивні естафети- “З м’ячем”, “Садіння картоплі”, “Флорбол”, “”Фітбол”.