Дитячий фестиваль з футзалу "Наближаємо перемогу"

Дата:

11 - 12 березня у спортивному залі КЗ"ДЮСШ - 4 Луцької міської ради" відбулось справжнє свято "Дитячий фестиваль з футзалу "Наближаємо перемогу", який зібрав більше 100 дітей 2013 - 2014 років народження та молодших.

В заході прийняли участь 11 команд: команди Луцької громади та гості з Рівненської області, команда "Іква" (Млинів), усі команди зіграли по 8 матчів, загалом було зіграно 41 шалений матч за два ігрові дні.

Юні спортсмени, тренери та активні вболівальники отримали насолоду від ігор, адже формат фестивалю не передбачає переможців та переможених, гра заради гри!

 У перерві між іграми були проведені футбольні конкурси : кращий "жонглер", кращий "дриблер", кращий в ударах на влучність.

Усі учасники отримали командні кубки, медалі з логотипами КЗ "ДЮСШ 4 Луцької міської ради" та департаменту молоді та спорту Луцької міської ради, солодкі призи, особисті нагороди та масу позитивних, живих дитячих емоцій!!!

Під час заходу були зібрані та передані кошти на підтримку ЗСУ!!!

Висловлюємо щиру подяку усім хто долучився до проведення нашого свята: тренерам, батькам, керівникам та персоналу КЗ "ДЮСШ - 4 Луцької міської ради".

Особлива подяка директору пекарні "Ласка" Юрію Цейку за солодкі призи!

Захід проходив за сприяння Департамент молоді та спорту Луцької міської ради, та організації

Комунальний заклад ДЮСШ 4 Луцької міської ради 

Віктор Калюх  Дмитро Трефіловський  Петро Петров