Друге навчання "Skills Lab: власна справа" у Луцьку завершилося

Дата:

Цей день і сумний, і радісний водночас. Адже друге навчання "Skills Lab: власна справа" у Луцьку можемо вважати завершеним. Але радості значно більше!

Вчора, 12 жовтня, у приміщенні Бібліотека Волинського національного університету ім. Лесі Українки відбулось закриття програми та представлення своїх бізнес-ідей учасниками та учасницями програми.

Позаду лишилося інтенсивне навчання, зустрічі із чудовими спікерами та спікерками, пропрацювання своїх бізнес-ідей. А от шалена мотивація та натхнення до реалізації, сподіваємось, супроводжуватиме наших учасників і надалі.

Хочемо подякувати всім-всім, без кого це навчання не відбулося би. В першу чергу це: Міністерство молоді та спорту України, Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine та Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності».

Місцеві партнери та організатори навчання: Молодіжний центр Волині, Волинський обласний центр зайнятості, Луцький міський центр зайнятості, Громадська Організація "Інститут транскордонних ініціатив" та Департамент молоді та спорту Луцької міської ради.

Вдячні нашим чудовим експерткам та експертам, які надихали наших учасників кожного дня. Юлія Євпак, Andrii Siruk, Mykola Zhychuk, Михайло Войтович, Yulia Zavadska, Oleksandra Hondiul, Volodymyr Zubchenko, Юля Харічкова, Олена Нікотіна, Максим Войчук, Denishenko Viktoriya, Leonid Baglaj та інші.

А ще нашого навчання просто не було би без мега зусиль нашої Інна Кравчук - кураторки навчання, яка і вдень, і вночі переглядала домашні завдання, давала рекомендації, пояснювала складні елементи програми. Дякуємо!

Про що ми мріємо? Про те, що вже завтра і післязавтра, в цьому році та наступному, найближчим часом чи трохи згодом (всьому всій час) наші випускники обов'язково відкриють свою справу, будуть займатися своєю улюбленою роботою, будуть надихатися тим, що вони роблять і будуть відчувати від цього кайф!

Адже як там казав Конфуцій?

"Оберіть собі роботу до душі і Вам не доведеться працювати жодного дня у своєму житті!"