Друга річниця загальноміської акції «Ранкова гімнастика для всіх»

Дата:

22 липня 2018 року, на спортивному майданчику гімназії № 21 відбулось святкування другої річниці загальноміської акції «Ранкова гімнастика для всіх», яку започаткувала Луцька міська рада за активної підтримки мережі фітнес-центрів «Інтер Атлетика».

Захід розпочався легкоатлетичною пробіжкою любителів активного проведення дозвілля по колу стадіону. Потому, всі дружно розімкнулись для виконання спільної «зарядки», яку провів заслужений тренер України з пауерліфтингу Олег Хомяк.

З нагоди другої річниці з дня започаткування загальноміської акції на святі були відзначені в окремих номінаціях активні поціновувачі здорового способу життя. Директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексій Веремійчик вручив дипломи учасникам: наймолодшому, найстаршому, найактивнішому та найспортивнішому, а керівник мережі фітнес-центрів «Інтер Атлетика» Володимир Горошко – сертифікати на 100 грн. Також, були відзначені дипломами за активну громадську позицію фахівці, які щонеділі організовано проводять ранкову гімнастику з населенням на спортивних майданчиках в різних мікрорайонах міста: Олег Хом’як (гімназія № 21, вул. Кравчука, 14), Наталія Хом’як (парк 40-а кварталу «Карамелька»), Катерина Салатюк (привокзальний мікрорайон, вул. Гулака - Артемовського, 3), Ніна Лисенко (33-й, 55-й мікрорайон (вул. Чорновола, 2, 2в), Галина Тимощук (мікрорайон ЛПЗ – стадіон ЛПТУ № 9, вул. Бенделіані, 3).

Окрім цього, всі присутні на святі мали змогу подивитись показові виступи у виконанні вихованців Академії Капа з бойового мистецтва Капоейра, групи Рабо де Арайа під керівництвом Станіслава Смілого і Рустама Магомедовича та виступ вихованців клубу бойових мистецтв «Прайд» під керівництвом Олександра Кулакова.

Багато позитиву отримали лучани від участі в спортивному дійстві, а також бажання прийти знову, адже ранкова гімнастика наповнює зарядом енергії на цілий день.

На згадку про святкування другої річниці «Ранкової гімнастики для всіх» усі присутні отримали сувеніри від міської ради. Кульмінацією загальноміської акції стало винесення великого святкового торта від мережі фітнес-центрів «Інтер-Атлетика», яким пригощали учасників заходу.

          КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» запрошує дітей, молодь і дорослих приходити на загальноміську акцію «Ранкова гімнастика для всіх» в різних мікрорайонах міста, де можна  активно провести своє дозвілля в колі друзів та знайомих з користю для здоровя:

                  - щосуботи о 10.00 -  спортивний майданчик в мікрорайоні

                   вул. Ковельської (вул. Волноваська, 5);

                  - щонеділі о 10.00 - спортивні майданчики:

                   гімназії № 21 (вул. Кравчука, 14);

                   33-й, 55-й мікрорайон (вул. Чорновола, 2, 2в);

                   привокзальний мікрорайон (вул. Гулака - Артемовського, 3);

                   мікрорайон ЛПЗ – стадіон ЛПТУ № 9 (вул. Бенделіані, 3);

                   парк 40-а кварталу «Карамелька».

 

Будьте активними та спортивними!!!

 

         

 

КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» - 724 611