До Дня Конституції України ми підготували для Вас проєкт, у якому розповідатимемо про ті статті основного закону, які щодня підступно порушує ворог

Дата:

До Дня Конституції України ми підготували для Вас проєкт, у якому розповідатимемо про ті статті основного закону, які щодня підступно порушує ворог.

Стаття 54. Ч.1. Громадянам гарантується свобода літературної, художньої, наукової і технічної творчості, захист інтелектуальної власності, їхніх авторських прав, моральних і матеріальних інтересів, що виникають y зв'язку з різними видами інтелектуальної діяльності.

Кожний громадянин має право на результати

своєї інтелектуальної, творчої діяльності;

ніхто не може використовувати або поширювати

їх без його згоди, за винятками, встановленими законом. Держава сприяє розвитку науки, встановленню наукових звʼязків України зі світовим співтовариством.

Росіяни виділили 360 мільйонів рублів (114 млн грн) для знищення бібліотек на окупованих територіях України. Окупанти продовжують вилучати з місцевих бібліотек українські книжки та заміщують їх російською літературою.

Нагадаємо, що на тимчасово окупованих територіях росіяни спалюють українські книги у котельнях.

Ворог отримає по заслузі за все заподіяне! Ми не віддамо ні сантиметру нашої землі та не пробачимо за скалічені долі та зруйновані життя. Світло переможе темряву, добро переможе зло, життя переможе смерть, отже - неодмінно переможе Україна!