До Дня Конституції України ми підготували для Вас проєкт, у якому розповідатимемо про ті статті основного закону, які щодня підступно порушує ворог.

Дата:

До Дня Конституції України ми підготували для Вас проєкт, у якому розповідатимемо про ті статті основного закону, які щодня підступно порушує ворог.

Стаття 65.ч.1. Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов'язком громадян України.

Мужність та відважність українців приголомшує весь світ. Навіть підлі російські атаки на цивільне населення, жорстокі умови зими не похитнули нашу рішучість. Народ України згуртувався в єдиний кулак і впевнено рухається до перемоги. У перші дні повномасштабного вторгнення сміливці в різних частинах України, записавшись до ТрО, узяли до рук зброю. Чимало хто зробив це вперше. Наші захисники та захисниці у складі ЗСУ продовжують героїчно обороняти нашу державу, боротися за кожен клаптик української землі та спокій кожного з нас. Чого вартують історії «простих українців» про те, як вони лягали під танки, щоби зупинити агресора; про зброю у вигляді банок з огірками; а наші волонтери – вони фактично стали другим фронтом, який забезпечує нашу основну місію – шлях до Перемоги! Ми з трепетом піднімаємо наш стяг над звільненими територіями, співаємо гімн зі сльозами на очах. Всі ми разом захищаємо нашу країну від ворога!

Ворог отримає по заслузі за все заподіяне! Ми не віддамо ні сантиметру нашої землі та не пробачимо за скалічені долі та зруйновані життя. Світло переможе темряву, добро переможе зло, життя переможе смерть, отже – неодмінно переможе Україна!