До Дня Конституції України ми підготували для Вас проєкт, у якому розповідатимемо про ті статті основного закону, які щодня підступно порушує ворог.

Дата:

До Дня Конституції України ми підготували для Вас проєкт, у якому розповідатимемо про ті статті основного закону, які щодня підступно порушує ворог.

Стаття 23. Кожна людина має право на вільний розвиток своєї особистості, якщо при цьому не порушуються права та свободи інших людей, та має обов'язки перед суспільством, в якому забезпечується вільний та всебічний розвиток її особистості.

Наші українські діти, не зважаючи на війну, продовжують всебічно розвиватися та розкривати свій творчий потенціал. Заняття з музики проходять або в укриттях, або онлайн. Сигнали тривоги негативно впливають на психологічний стан дітей. Улюблена справа – гра на музичних інструментах заспокоює, відволікає від буденних проблем, знімає стреси. Незламні, талановиті українські діти продовжують підкоряти вершини музичних конкурсів, як на Всеукраїнському, так і на Міжнародному рівнях.

Рашисти відібрали життя у багатьох наших талановитих музикантів, які прославляли нашу державу та боронили її від ворога.

Відомий український музикант Андрій Касенюк, який грав у складі гурту «SilverTown» загинув за незалежність України. Він був командиром відділення артрозвідки на напрямку Лисичанськ-Кремінна.

У боях за Україну на Краматорському напрямку загинув відомий 40- річний музикант Національного академічного духового оркестру України Костянтин Старовицький.

Музикант, учасник гурту «Октава», автор різдвяної колядки «Свята ніч» – Василь Мармус загинув у боях за Україну. На його честь названо Чортківську мистецьку музичну школу в якій він навчався.

Ворог отримає по заслузі за все заподіяне! Ми не віддамо ні сантиметру нашої землі та не пробачимо за скалічені долі та зруйновані життя. Світло переможе темряву, добро переможе зло, життя переможе смерть, отже - неодмінно переможе Україна!