Cпортивно - патріотичне свято для мешканців Київського майдану-Балки

Дата:

23 березня 2019 року провідний професіонал комунального закладу “Луцький міський центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Луцької міської ради” Наталія Зінь, організувала і провела спортивно - патріотичне свято “Тарас Шевченко – великий син українського народу” для мешканців Київського майдану-Балки.

Свято проходило в два етапи.

Спочатку на спортивному майданчику (Київський м-н, 1-3) пройшов флешмоб в рамках Всеукраїнської акції “Рух заради здоров`я” з нагоди Всесвітнього дня здоров`я, а продовженням були змагання з міні-футболу.

Наступна спортивна частина проходила в приміщенні "Лучеськ" (вул. Рівненська, 5), де Наталія Зінь провела вікторину на тему: “Тарас Шевченко – великий син українського народу”.

Діти активно відповідали на запитання і показали свої хороші знання біографії і творчості великого українського мислителя, поета і художника, а також читали вірші письменника.

Далі розпочалися змагання з настільного футболу, настільного тенісу, конкурс "Снайпер", дартс.

Після підведення підсумків змагань переможці та призери у кожному з видів змагань були нагороджені дипломами і призами від КЗ “Луцький МЦФЗН “Спорт для всіх”.

Організатори свята закликали всіх активно долучатися до занять фізичною культурою та спортом, зміцнювати своє здоров’я, змістовно проводити дозвілля в приміщеннях за місцем проживання КЗ “Луцький МЦФЗН “Спорт для всіх”.