Cпортивні заходи

Дата:

Сьогодні, 22 січня 2020 року в двох осередках комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” Луцької міської ради» відбулись спортивні заходи в рамках Всеукраїнської акції «Спортивна зима» для дітей та молоді за місцем проживання в різних мікрорайонах міста.

В приміщенні «Стріла» (б-р Дружби народів, 13а) провідний професіонал Галина Тимощук організувала та провела спортивні змагання для дітей мікрорайону ЛПЗ.

Розпочався захід з віршів, які прочитали: Дмитро Шевчук, Владислав та Денис Терещук, Дмитро Кізь, Анна Федорчук, Вікторія Шуст, Аделіна Пархоменко.

Потому, організатори провели Всеукраїнську інформаційно-пропаганську акцію «Червона картка» - «Реальність починається з тебе!».

В приміщенні «Олімпія» (вул. Відродження, 39), провідний професіонал Центру Ніна Лисенко, також організувала для дітей спортивні розваги.

Учасники змагалися у таких видах спорту:

- шашки;

-
настільний футбол;

- настільний теніс;

- боулінг.

На завершення заходів кожний учасник отримав подарунки від Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна».


Щиро вдячні за багаторічну підтримку спортивних заходів для дітей, голові Волинського обласного благодійного фонду "Дитяча місія. Україна", Людмилі Віталіївні Лонюк.