Чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації на класичних дистанціях серед дорослих, юніорів і ветеранів.

Дата:

11-14 липня 2024 року, у лісових масивах сіл Воротнів та Гаразджа, пройшов чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації на класичних дистанціях серед дорослих, юніорів і ветеранів. 

На дистанціях 10-12 км. з перших днів змагань розгорілася боротьба в загально-командному заліку між командами міста Києва, Вінницької області та господарями змагань, спортсменами міста Луцька. 

В результаті чотирьохденної спортивної боротьби 1 місце посіла команда Волинської області, 2 місце - за спортсменами з м. Києва, бронза - за спортсменами Вінницької області.

У змаганнях взяли участь спортсмени з 8 областей.

Вдало виступили спортсмени ФРСМЛ, зокрема, Іщук Вікторія-стала чемпіонкою, Прокоп’юк Анастасія-посіла 2 місце, а треті місця поділили Приємська Софія та Моружко Дарина, в категорії Ж-19.

В категорії Ж-21 чемпіонкою стала Ольга Гупало, Аліна Лотоцька виборола бронзову нагороду.

Найзапекліша боротьба відбулась в категорії Ч-21, де змагались ЗМС України Штанько Сергій(Хмельницька область), Іванько Олексій(Донецька область), Марчук Олександр (Вінницька область), МСМК Іщук Владислав (м. Луцьк). В результаті 4-х денної боротьби, першість тримали кожен із згаданої четвірки.

Цей Чемпіонат України був останнім в цьому році відбірковим стартом до потрапляння на чемпіонат Європи і Кубок Європи, який буде проходити у серпні-вересні цього року, у Болгарії, місто Приморско.

До складу національної команди України увійшли: Ч-21 Іщук Владислав, Ч-19 Чилій Дмитро, Ж-21 Лотоцька Аліна, Гупало Ольга, Ж-19 Іщук Вікторія, Прокоп’юк Анастасія. 

Вітаємо спортсменів! Бажаємо плітної підготовки і успішних стартів на Кубку та чемпіонаті Європи, нових досягнень та нагород!