Charity Fest "Рудий Кіт"

Дата:

Вже дуже скоро на Вас очікує креативний та добрий фестиваль.

Чому креативний? Тому що на фестивалі Ви зможете насолодитись ароматною, солодкою, крафтовою, драйвовою атмосферою. Зможете зустріти зірок нашого міста, почитати та придбати для себе улюблену книгу та інші сувеніри, взяти участь у різноманітних творчих майстер-класах. На Вас очікує ще багато цікавих та несподіваних сюрпризів.

Але чому фестиваль добрий? Тому що він благодійний. Тому що небайдужі мешканці Волинської області та міста Луцьк мають намір допомогти маленькій Улянці Гірук (http://surl.li/bjlcd) з міста Ковеля. В дівчинки рідкісне генетичне захворювання СМА (спінальна м'язова атрофія) через яке м'язи відмовляються слухати її, а з часом є велика загроза, що дитина може втратити можливість рухатись, ковтати, і навіть дихати. Порятунок є - укол Zolgensma вартістю в 2.3 млн доларів, який потрібно отримати в найкоротші терміни. Лікування препаратом дієве лише тоді, якщо його ввести дитині до 2 років, а Улянці зараз 1 рік і 9 місяців. А ще нещодавно в неї загинув тато.

Ми чекаємо саме на Вас.

Деталі на сторінці події - http://surl.li/bjfys

Де? Музей Сучасного Українського Мистецтва Корсаків (м. Луцьк, Адреналін Сіті, 3-4 поверх).

 Коли? 27 лютого 2022 року (12.00-19.00).

Ви можете долучитися до фестивалю персонально, відвідавши його, або ж здійснити благодійний внесок, придбавши квитки на Charity FEST "Рудий Кіт" (є можливість зробити це за кошти "єПідтримки"). Квитки можна придбати тут - https://lutsk.karabas.com/charity-fest-rudij-kit

Ми чекаємо з нетерпінням на усіх найдобріших, найщиріших та найкрутіших гостей Charity Festy.

#допомагаю_Улянці_а_ти

Natalya Prokopuk

Charity Fest "Рудий Кіт" - це незвичайний івент з цікавою концепцією. Це новий формат культури кав'ярні-книгарні, розваг та добрих справ.