Благодійний показ "NEЗLAMNI"

Дата:

Ми це зробили!

Десятки і навіть сотні людей були залучені до організації та проведення благодійного показу "NEЗLAMNI": організатори та партнери, дизайнери та музиканти, фотографи та декоратори. І дійство вийшло на славу, адже у нас була спільна мета - зібрати кошти для наших захисників та захисниць для закупівлі теплого одягу.

28 жовтня у Волинському академічному українському обласному музичному драмтеатрі імені Тараса Шевченка українські дизайнери об‘єдналися задля благої мети на благодійному показі під назвою "NE3LAMNI".

Івент із вінтажним ароматом й таємничою атмосферою театру об‘єднав понад 250 осіб, які живуть своєю справою та борються за свою свободу. Разом ми популяризуємо українське та допомагаємо нашим незламним захисникам і захисницям.

Цього дня було багато приємних зустрічей та атмосферного спілкування, музичні вітання та смачне частування від партнерів, подарунки та аукціон, під час якого можна було придбати певні лоти від партнерів, неймовірної краси фотозона та фото від найкращих професійних фотографів.

Нам  вдалося" зібрати кошти у сумі 245 070 грн. Найближчим часом за виручені кошти ми закупимо теплий одяг й передамо його нашим захисникам та захисницям.

Разом переможемо, бо ми — NE3LAMNI!