«Безпек(л)а» - соціальний проєкт, який рятує життя! Запрошуємо до партнерства!

Дата:

Щороку понад 1 000 000 людей в Україні страждають від різних форм насильства саме у своїх родинах. Однак до спеціальних служб звертається лише 10% постраждалих.

Тому наша команда пропонує один з алгоритмів дій, який здатен покращити життя тих, хто сьогодні перебуває у «пеклі».

 Соціальний проєкт «БЕЗПЕК(Л)А» має на меті протидію та запобігання домашньому насильству та покликаний проінформувати про те, як убезпечити себе від домашнього насильства.

До участі в проєкті запрошуємо представників закладів краси: студій, перукарень, салонів та інших.

Ми впевнені, що Ви небайдужі до теми домашнього насильства. Ви – це ті люди, які можуть не лише проінформувати про діяльність проєкту, але і несете велику місію, адже ваші клієнти вам довіряють, і, можливо, Ви єдині, кому вони можуть розповісти про проблеми в сім’ї.

Тому головна ІДЕЯ нашого проєкту полягає у поширенні знань, які можуть врятувати життя/здоров’я Ваших клієнтів/клієнток.

Основний захід проєкту відбудеться 27 листопада 11:00-14:00 в місті Луцьку (адресу повідомлять зареєстрованим учасникам) на якому фахівці детальніше розкриють юридичні та психологічні аспекти протидії домашньому насильству.

Учасники не лише дізнаються більше інформації, але й отримають на кожен заклад краси інформаційний матеріал - коробку з безпечними візитками та іншу важливу інфр продукцію для клієнтів/клієнток.

Реєструйтеся за посиланням: https://forms.gle/tKDyTUNh1N9fKwCy9

Реєстрація відкрита до 23 листопада 23:00

Зареєстрованим учасницям та учасникам зателефонують 24 листопада та повідомлять усі деталі.

Організатори:

Департамент молоді та спорту Луцької міської ради

Фонд Ігоря Палиці "Тільки разoм"

Патрульна поліція Волинської області

 Завдяки участі у проєкті заклади краси допоможуть своїм клієнтам отримати більше безпекової інформації про домашнє насильство аби вони знали, як діяти у кризових ситуаціях.

Маєте питання – телефонуйте за номерами:

Зображення видалено. 050 96 75 629 Заріна

Зображення видалено. 095 87 42 126 Ольга

«Безпек(л)а» - соціальний проєкт, який рятує життя!