Анімаційний майстер-клас «Волонтерство. Примножуй доброго» розпочався!

Дата:

Друзі, раді повідомити що один з наших найкреативніших та творчих заходів розпочався!

Вчора,  08 червня 2023 року, за ініціативи ІМАГО / Imago Animation та сприяння департаменту молоді та спорту відбулась перша вступна зустріч із серії наших майбутніх майстер-класів «Волонтерство. Примножуй доброго».

Під час першої зустрічі відібрані учасники мали зможу поспілкуватись із відомими та потужними волонтерськими організаціями міста Благодійний Фонд «Турбота PRO» , Генерація змін, Благодійний Фонд «Робимо добро дітям».

В процесі теплої бесіди запрошені лектори поділились з учасниками:

історіями про роботу своїх волонтерських організацій; 

викликами, які стояли перед ними з перших днів війни; 

джерелами мотивації та моментами, які їх надихають.

Після цього молодь мала змогу за горнятком теплого чаю поговорити з запрошеними гостями на всі цікаві для них теми та отримати відповіді на свої запитання.

А після цього розпочалась справжня магія. 

Учасники під пильним наглядом Леоніда та Мар’ї Тивонюків взяли участь в короткому вступному майстер-класі з пластилінової анімації та створенні власного відео. . Процес так захопив, що часу не вистачало на втілення всіх задумів. Але це тільки перших етап. Надалі найбільш вмотивовані відібрані учасники пройдуть триденний анімаційний майстер-клас на тематику волонтерства. І...виготовлять свій власний ролик - фактично перший (для багатьох) фільм за своєї участі. А ще... ці чудові юні хлопці та дівчата будуть долучатися до волонтерських ініціатив, які відбуваються в громаді.

Буде цікаво!