10 ювілейний захід "Амбасадор дитинства" відбувся у Луцьку!

Дата:

13 серпня наше місто приймало 10 ювілейний захід "Амбасадор дитинства", який було приурочено до Міжнародного дня молоді. І навіть погода не завадила планам!  Коли ми побачили щирі емоції дітей, усмішки, сльози радості, шаленство від зустрічі із кумирами, ми зрозуміли - все не дарма. Хіба може дощ втрутитись і стати між артистом та його прихильниками?

Понад двадцять артистів, блогерів, співаків, ведучих, діджеїв, танцюристів приїхали до Луцька. Чого тільки вартують імена: Амадор Лопес, Андрій Джеджула, Олег Машуковський, Маша Кондратенко, Наталія Валевська, Позитив, KISHE та інші.

Звісно, виступи зірок були саме тією родзинкою та довгоочікуваною зустріччю для молоді, але цього дня замок жив не тільки цим. Близько 20 локацій було організовано нашими партнерами. Тут і малюнки на воді, розфарбовування футболок для військових, виготовлення собаки-національного героя "Патрона", виступи справжніх козаків, граційних моделей, профорієнтаційні вікторини, спортивні ігри, гончарство. Також діяла крута анімаційна програма. У локації "безпека" працювали патрульні поліцейські, пожежники та піротехніки. А скільки було фейс-арту! Здається не було жодної дитини, яка би не забажала отримати ексклюзивний малюнок на обличчі. У психологічному наметі було багатолюдно, адже тут працювали як з дітками, так і з їхніми батьками.

Також на заході діяла величезна зона фудкорту та зона іграшок. Абсолютно все цього дня було безкоштовно для дітей, адже вони могли обміняти свої спеціальні дитячі гроші на будь-який подарунок (печиво, шоколад, випічка, напої, піца, куліш, вареники, морозиво, або ж надати перевагу різноманітним іграшкам).

Цього дня понад 50 волонтерів з самого ранку і до пізнього вечора пліч-о-пліч з організаторами пізнали всі примхи погоди, але зробили неймовірне свято для дітей та підлітків! 

Наші діти заслуговують на дитинство, на здійснення своєї дитячої мрії, на те, щоби хоча б на годину чи на день думати виключно про хороше і відволіктися від тих подій, які кожен з нас зараз переживає.