Запрошуємо Вас відвідати День дитячого дозвілля!

Дата:

Запрошуємо Вас відвідати День дитячого дозвілля!

Чекаємо на дітей, підлітків, мам та тат, бабусь та дідусів!

«День дитячого дозвілля» – сімейний захід з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, який проводиться для лучан та гостей міста. Цей день в колі рідних та друзів дозволить відволіктися від тривожних подій, познайомитися з новими друзями, весело та корисно провести свій вільний час.

Для дітей та їх батьків буде організовано понад 20 різних локацій та забав: аніматори, творчі майстерки, ігри, запуск повітряних зміїв, мильно-бульбашкове шоу, фейс-арт, розпис глиняних виробів, йога для матусь, фуршет-пікнік, солодка вата, фотозони та інші забави.

Коли: 01 червня (15:00).

Де: Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки (колишній Іподром, поблизу Луцького міського молодіжного центру).

Організатор: Благодійний Фонд «Робимо добро дітям».

Партнери: департамент молоді та спорту Луцької міської ради, Волинська обласна бібліотека для юнацтва, Луцький міський молодіжний центр, Патрульна поліція Волинської області, Дитяча медіа школа COOL Media School, Творчий калейдоскоп, Громадська організація "Зірка Надії", Волинський обласний центр соціально-психологічної допомоги.