Відбувся перший рейд з нейтралізації наркотичних написів у 2023 році.

Дата:

Перший рейд з нейтралізації наркотичних написів у 2023 році.

Сьогодні, 23 березня, було здійснено перший рейд із нейтралізації наркотичної реклами на вулицях міста Луцьк.

А ми вже думали, що цей напрям реклами та збуту наркотиків себе майже вичерпав...На жаль, ні...

Вкотре нагадуємо громадянам - якщо Ви побачили такі написи на своїх приватних будинках чи ОСББ - посприяйте їх нейтралізації. Якщо Ви побачили такі написи де-інде можете написати на адресу dsms.lutskrada@gmail.com з поміткою "наркотична реклама" (із зазначенням адреси та фото), і ми обов'язково ліквідуємо цей напис. Або ж дзвоніть за робочим номером 777 925.

Такі написи - не просто пошкодження фасаду та естетичного вигляду будинку. Наркотичні написи - це пряма реклама наркотиків, це "пропозиція", якою можуть скористатися наші діти, підлітки, молодь.

Звісно, ми розуміємо, що ліквідація наркореклами - лише один зі способів боротьби з наркотиками, і що поряд з ним є низка інших важливих способів профілактики та боротьби зі згубною звичкою. Тож роботи вистачає...

Звертаємо увагу також на те, що фарби для рейдів підібрані максимально із врахуванням кольорової гамми фасадів будинків. Дякуємо за придбання фарб Фонд Ігоря Палиці "Тільки разoм".

Даний рейд ми робили з нашими партнерами, за що їм щиро дякуємо.

Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, Патрульна поліція Волинської області Луцьке районне управління поліції, Управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області, «Відділ превентивної комунікації - поліція діалогу», громадське формування з охорони громадського порядку Defender.