Відбувся фінал проєкту "Фінансова грамотність для школярів"

Дата:

Фінал турніру з управління капіталом в рамках проєкту "Фінансова грамотність для школярів" - це те, на що з нетерпінням чекали 8 наших юних фіналістів!  Адже їх шлях до головної гри був складним, конкурентним та дуже захоплюючим. 

Проєкт "Фінансова грамотність для школярів" довів тезу про те, що наші діти - сміливі, креативні, розумні, вміють міркувати аналітично та будувати стратегії, дотримуватись правил, накопичувати активи та витрачати їх з розумом, ефективно використовувати свій час та наявні ресурси тощо.

Фінал - підсумок піврічного проєкту Фонд Ігоря Палиці "Тільки разoм". Проєкт було реалізовано також у співпраці з FinAdd - компанія управління цифровими активами, Луцька міська рада, Департамент освіти Луцької міської ради та департаментом молоді та спорту. Свою гостинну та зручну локацію для проведення півфінальних та фінальної ігор надала Волинська обласна бібліотека для юнацтва

Тренер гри «Життєвий капітал» Андрій Касянчук.

Основна ідея проєкту "Фінансова грамотність для школярів" - покращити рівень знань і навичок керування власними грошима у школярів, навчити бачити нові можливості для розвитку та інвестицій, приймати рішення в кризових ситуаціях.

Вітаємо усіх учасників ігор та наших переможців!

Бажаємо нових успіхів на усіх ваших шляхах, в том числі - фінансових