Відбувся Фестиваль спорту для мешканців ковельського мікрорайону

Дата:

26 квітня 2018 року год. відбувся Фестиваль спорту на новозбудованому спортивному майданчику із штучним покриттям (вул. Волноваська, 5) для мешканців вулиць Ковельської-Волноваської.

Організатори заходу: КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” спільно з департаментом сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

На відкритті спортивного майданчика були присутні почесні гості: заступник міського голови Костянтин Петрочук, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик,, директор КЗ ЛМЦФЗН “Спорт для всіх”, депутат Луцької міської ради Микита Рабан, представники релігійної громади церкви євангельських християн-баптистів “Дім Молитви” (пастор Віктор Войтович і пан Валентин) та ініціативний активіст мікрорайону, відомий волинський журналіст Василь Федчук.

Відтепер мікрорайон оживе і буде активно займатися фізичною культурою та спортом.

Свято розпочалося спортивною розминкою, яку провела тренер з тхеквондо, чемпіонка України з тхеквондо серед ветеранів Оксана Мицюк.

Продовженням заходу були цікаві та веселі розваги:

  • спортивні естафети «Веселі старти»

(стрибки на фітбольному м’ячі, флорбол);

  • змагання (перетягування линви; фризбі);

  • спортивні конкурси («Переправа», «Гаряча картопля», «Кращий воротар)

  • міні-футбол.

Щасливі та задоволені Фестивалем діти, молодь та дорослі щиро дякували за спортивне свято організаторам, владі, депутату та релігійній громаді церкви євангельських християн-баптистів “Дім Молитви”.