Відбулась перша вступна зустріч із серії наших майбутніх майстер-класів пластилінової анімації

Дата:

Раді повідомити, що один з наших найкреативніших та творчих проєктів розпочався!

17 лютого 2024 року, за ініціативи ІМАГО / Imago Animation та сприяння департаменту молоді та спорту, відбулась перша вступна зустріч із серії наших майбутніх майстер-класів пластилінової анімації на тему впливу Інтернету.

Під час першої зустрічі відібрані учасники мали зможу поспілкуватись із психологинею ветеранського простору «Плюс Плюс ++» Тетяна Гордовська на тему всесвітньої павутини, плюсів та мінусів впливу Інтернету та все, що з цим пов'язано. Під час теплої бесіди спікерка поділилась з присутніми маркерами, що вказують на залежність від інтернету, правилами інформаційної гігієни, секретами зменшення залежності від соціальних мереж та змотивувала учасників використовувати всесвітню мережу лише в корисних цілях.

А після цього розпочалась справжня магія.

Учасники під пильним наглядом Леоніда та Мар’ї Тивонюків взяли участь в короткому вступному майстер-класі з пластилінової анімації та створенні власного відео.

На наступних вихідних найбільш вмотивовані відібрані учасники пройдуть триденний анімаційний майстер-клас на тему всесвітньої мережі. Діти самостійно будуть обирати сюжет, ліпити персонажів та допоміжні елементи і виготовлять власний ролик-фільм за своєї участі у якості режисерів, сценаристів та головних дійових осіб.