У Луцьку відбудеться міжнародна боксерська матчева зустріч

Дата:

23 березня 2019 року в м. Луцьк у спорткомплексі СНУ ім. Л. Українки (просп. Грушевського, 2б) за підтримки Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради відбудеться Міжнародна боксерська матчева зустріч збірних команд м. Луцька та м. Пінська (Білорусь) пам'яті майстра спорту України з боксу, учасника АТО, співробітника

Служби безпеки України, капітана – Віктора Мандзика.



Під час матчу пройде 12 боксерських поєдинків.

Обидві команди сформованні з досвідчених боксерів, членів збірних команд своїх держав.

Слід відмітити, що ці команди між собою зустрічаються вперше.

Збірна м. Луцька сформована з учнів відділення боксу КЗ “ДЮСШ № 2 Луцької міської ради” та ШВСМ. Готує команду до змагань Артур Каменєв, який свого часу тренував самого Віктора Мандзика.

Як зазначає Артур Каменєв життя його вихованця, вчинки та відвага, служать прикладом для багатьох юнаків, які приходять на секцію боксу, до того ж проведення таких змагань пополяризує бокс у місті, наслідком чого є бажання багатьох підлітків займатись ним.

Змагання пам'яті Віктора Мандзика проходитимуть уже втретє. У 2017 році, вшанувати пам'ять офіцера СБУ до Луцька прибули Національні боксерські збірні України та Польщі, тоді перемогу святкувала наша дружина з рахунком 8:5, у 2018 році змагались клубні команди КЗ “ДЮСШ № 2 Луцької міської ради та БК “Печера Лева” м. Зембіце (Польща), у підсумку перемогу здобули Луцькі боксери з рахунком 7:6.

Запрошуємо усіх шанувальників боксу в суботній вечір 23 березня відвідати грандіозну боксерську подію.

Вхід вільний.

Початок  о 17-й годині.

Додаткова інформація за телефоном: 0958757770 – Боярчук Петро.