Турнір з шашок до Великодніх свят

Дата:

Сьогодні, 13 квітня 2023 року відбулися треті змагання із серії спортивних заходів із нагоди Великодніх свят, а саме шашковий турнір.

Захід провели провідні професіонали комунального закладу "Луцький міський центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" Луцької міської ради" та президент ГО «Луцька шахово-шашкова федерація» Ігор Дзюбак.

Змагання відбулися за підтримки Фонд Ігоря Палиці "Тільки разoм".

Мета заходу:

- змістовне дозвілля дітей та молоді;

- популяризація гри в шашки;

- соціалізація дітей та молоді;

- психологічне розвантаження.

На початку заходу, організатори згадали військовослужбовців ЗСУ та всі разом вшанували пам'ять про полеглих українських захисників, які віддали свої життя за рідну землю, а також виконали гімн УкраїниЗображення видалено.

В осередку КЗ ЛМЦФЗН "Спорт для всіх", "Біла тура" (вул. Будівельників, 11) зібралися діти з навчально-реабілітаційного центру та вихованці ГО "Джерело життя", щоб позмагатися в інтелектуальних баталіях.

Турнір проводився за швейцарською системою в п'ять турів. Любителі гри в шашки з азартом та захопленням виконували цікаві комбінації.

Організатори турніру не визначали переможців та призерів, щоб усі були задоволені результатом. Тому голова правління Фонду Ігоря Палиці "Тільки разoм" Катерина Шкльода вручила кожному учаснику пасхальний подарунок .

Живе спілкування, дружня атмосфера, позитивні емоції та тренування інтелектуальних здібностей - це те, що відволікає наших дітей та молодь від військових дій, які ведуться на території України.

Ми тішимося, коли бачимо щасливі очі наших дітей та молоді.