Спортивний захід із нагоди Дня матері

Дата:

Цьогоріч, 14 травня, ми відзначаємо одне із найцінніших, найлагідніших свят - День матері.

Мама - найдорожча людина для кожного із нас. Її турбота, любов, наставництво дарують нам щасливе дитинство та надійну опору в дорослому житті.

Сьогодні, 12 травня, відбувся спортивний захід із нагоди Дня матері. Зокрема, діти мали змогу долучитися до активностей на спортивному майданчику, взяти участь у змаганнях із настільного тенісу і дартсу, долучитися до творчого майстер-класу із виготовлення подаруночків для матусь.

У заході взяли участь діти, члени родини яких є військовослужбовцями ЗСУ, а також діти із багатодітних сімей та внутрішньо переміщених осіб.

Провела захід провідний професіонал КЗ ЛМЦФЗН "Спорт для всіх" Галина Тимощук в осередку " Стріла" (бул. Дружби народів, 13а).

Мета заходу :

- змістовне дозвілля дітей;

- популяризація фізичної культури та спорту;

- розвиток фізичних якостей і рухових здібностей дітей, а також творчих здібностей;

- підвищення соціальної активності;

- усвідомлення цінності значення матері у житті людини;

- формування культури почуттів, виховання поваги та любові до матерів.

Організаторами заходу є комунальний заклад "Луцький міський центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" Луцької міської ради"( ЛУЦЬК СПОРТ ДЛЯ ВСІХ ) спільно з департаментом молоді та спорту Луцької міської ради.

Захід відбувся за підтримки благодійного фонду Карітас Волинь .

Розпочався захід на спортивному майданчику (вул. Грабовського, 7-9). Організатори провели спортивну руханку для юних вихованців. Усі завзято виконували цікаві вправи від Галини Тимощук.

В осередку "Стріла" Галина Олексіївна провела майстер-клас із виготовлення паперових подарунків для матусь, у якому всі із захопленням взяли участь. Також діти та молодь цікаво провели час, завзято граючи у настільний теніс та дартс.

По завершенню заходу, натхненні та щасливі, усі учасники отримали подарунки від благодійного фонду "Карітас-Волинь".

Дякуємо ЗСУ за можливість для нашого підростаючого покоління розвиватися та змістовно проводити дозвілля!

Будьмо активними та спортивними!