Сьогодні ми говорили про важливе!

Дата:

21 травня 2023 року відбувся окремий семінар в межах проєкту, який спрямований на сексуальну просвіту молоді "Обережно! Секс!".

Захід відбувся в Волинська обласна бібліотека для юнацтва яка є партнером проєкту. Дякуємо вам за гостинність за постійне партнерство!

Тема  семінару «Твої права, обов'язки, відповідальність». Наша спікерка – Інна Остапович, начальниця сектору ювенальної превенції (Поліція Волинської області, Ювенальна поліція Волинської області) розповіла учасникам про межі їх прав та обов‘язків та «розібрала» їх на реальних життєвих прикладах. Дякуємо нашій спікерці за активність та готовність завжди ділились цінним досвідом!

Також під час заходу всі учасники та учасниці мали змогу анонімно задати нашій лекторці всі питання що їх цікавлять, після чого отримали вичерпну відповідь на кожне з них.

Радіємо, що даний проєкт руйнує стереотипи та стирає межі «неприйнятних» запитань і відповідей в суспільстві щодо важливої теми. Великий запит серед молоді щодо питань статевого дозрівання, гігієни, своїх та чужих кордонів, правил поведінки, прав, обов'язків та відповідальності тому свідчення. Тож будемо продовжувати і далі. Наступний семінар (на запит молоді) буде стосуватися дозволених методів самооборони. Обізнаний - значить захищений!

Зустрінемось знову зовсім скоро!

Якщо ваш підліток (14-18 років) хоче доєднатися до проєкту (і Ви його про це запиталиЗображення видалено.) - напишіть нам!

Проєкт відбувається за підтримки Волинської обласної бібліотеки для юнацтва, ПП "Медичний центр лікаря Цюха" м. Луцьк, Район.Життя.

Організатори: Центр розвитку соціального капіталута департамент молоді та спорту.