Пізнавально-розвиваючий захід

Дата:

24 листопада 2022 року в осередку КЗ ЛМЦФЗН "Спорт для всіх" - "Стріла" (б-р Дружби Народів, 13а), відбувся черговий пізнавально-розвиваючий захід для дітей.

В рамках Тижня безпеки на дорозі, наші вихованці мали змогу подискутувати з патрульними поліцейськими про безпеку життя, поведінку на дорозі, основні правила дорожнього руху тощо. Наразі питання безпеки на дорозі набувають ще більшого практичного значення, адже в темну пору доби і пішоходи, і водії мають бути максимально уважними та обережними. До речі, побачити людину на дорозі допомагає флікер - світловідбиваючий елемент.

Завдяки працівникам юнацької бібліотеки всі відвідувачі змогли власноруч виготовити такі важливі елементи безпеки. Процес створення флікерів був максимально веселим та емоційним! Адже завершення творчого заняття відбувалося при свічках в дружній та гармонійній атмосфері. Власноруч виготовлені флікери діти забрали з собою, щоб використовувати з користю.

Також учасники виготовили листівки для захисників та захисниць, які буде найближчим часом відправлено на передову.

Організатори заходу: департамент молоді та спорту Луцької міської ради, Патрульна поліція Волинської області, ЛУЦЬК СПОРТ ДЛЯ ВСІХ (КЗ ЛМЦФЗН "Спорт для всіх"), Волинська обласна бібліотека для юнацтва. Матеріали для флікерів надано Дмитрук