На вулиці Волноваській відкрили оновлений спортивний майданчик із штучним покриттям

Дата:

Сьогодні відбулося урочисте відкриття оновленого міні-футбольного поля зі штучним покриттям на вулиці Волноваській, 5, а також “Фестиваль спорту” для мешканців вулиць Ковельської та Волноваської. Організатором спортивного свята є КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” спільно з департаментом сім’ї, молоді та спорту міської ради. Спортивний майданчик облаштували за кошти міського бюджету у співфінансуванні з місцевими мешканцями. Також тут проведено благоустрій території- встановлено лавочки та сучасне освітлення.

На спортивне свято завітали заступник міського голови Костянтин Петрочук, депутат міської ради Микита Рабан, представник релігійної громади церкви євангельських християн-баптистів «Дім молитви» Віктор Войтович, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту міської ради Олексій Веремійчик  та директор КЗ “Спорт для всіх” Наталія Назарук, а також велика кількість дітей та дорослих.

На початку присутніх привітав заступник міського голови Костянтин Петрочук. «Сьогодні ми бачимо результат спільної роботи, яку ініціювали мешканці мікрорайону та підтримала міська рада. До облаштування цього майданчика долучилася велика кількість людей. А сьогодні тут бачимо багато усміхнених облич дітей, які активно та з користю проводять свій вільний час. Бажаю вам цікавих ігор та тренувань на цьому полі. Можливо, для  когось із вас це поле стане стартом для спортивних звершень», -акцентував він.

До вітань долучився й депутат Микита Рабан, наголосивши, що поява цього спортивного куточка- це спільна перемога активних та ініціативних мешканців прилеглих вулиць, представників влади та інвесторів.

Також до гостей заходу звернувся представник ініціативної групи  мешканців вулиці Волноваської, відомий волинський журналіст Василь Федчук. Він висловив вдячність представникам міської влади, депутатам та усім, хто долучився до облаштування майданчика.

“Фестиваль спорту” розпочався із загально-розвиваючої гімнастики, яку провела тренер із тхеквондо Оксана Мицюк. До слова, відтепер щосуботи о 10.00 годині тут відбуватимуться традиційні «Ранкові гімнастики для всіх». Потому розпочалися спортивні змагання, цікаві естафети, гра у футбол, волейбол. Загалом у змаганнях взяли участь близько 60 учасників.

 

Учасники заходу отримали безліч позитивних емоцій, цікаво та з користю провели час, та були нагороджені призами від Луцької міської ради.