Молодіжна політика: підсумки та перспективи

Дата:

У п'ятницю, 17 лютого, для наших партнерів, з якими у 2022 році була налагоджена системна співпраця у галузі молодіжної політики, ми провели вже традиційний захід "Молодіжна політика: підсумки та перспективи". Звітувався відділ молодіжної політики департаменту та Луцький міський молодіжний центр

Враховуючи умови, у яких ми живемо останній рік, на жаль, не всі партнери змогли доєднатися і не всіх ми мали змогу запросити. Адже, якщо спробувати зібрати разом усіх наших друзів та партнерів - не вистачить і стадіону .

І це наше головне надбання та цінність - ваша дружба, підтримка та співпраця!

Звіт за 2022 рік вже опубліковано на нашій сторінці; Ви маєте змогу переглянути його, відчути атмосферу, яка панувала на наших заходах, а також побачити свій внесок у кожний захід та ініціативу, якою б масштабною чи локальною вона не була.

Ми ж дякуємо тим, хто провів цей день з нами!

І дякуємо всім, хто був з нами у той складний 2022 рік! Не збавляємо обертів!

Разом з:

Луцька міська рада, Фонд Ігоря Палиці "Тільки разoм", Благодійний Фонд «Робимо добро дітям», Благодійний Фонд «Турбота PRO», Карітас-Волинь, Платформа Брейншторм, Крим_ SOS, Федерація Дебатів України.Волинь, Громадська Організація "Інститут транскордонних ініціатив", ФРІ Луцьк, Молодіжний центр Волині І СпівДія хаб Луцьк, ІМАГО / Imago Animation, Всеукраїнське об'єднання "Генерація Змін", Луцький національний технічний університет, Волинський національний університет імені Лесі Українки, Патрульна поліція Волинської області, Волинська обласна бібліотека для юнацтва, Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олени Пчілки, Волинський центр національно-патріотичного виховання,туризму і краєзнавства, Волинська обласна Мала академія наук, Ветеранський простір Плюс Плюс Луцьк, Творчий калейдоскоп, Mind Game Lutsk, ГерцЬ спортивний клуб козацьких бойових мистецтв, Арт Галерея Образ&Grabovetska, Волинський обласний центр зайнятості, Луцька філія Волинського обласного центру зайнятості, Волинський обласний молодіжний центр YouthСфера, Управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА, Волинський Інститут Права, Волинська Православна Богословська Академія, Луцький Міський Учнівський Парламент.