Майстер-клас «Європейська весна»

Дата:

18 квітня за організації Центру європейської інформації та сприяння департаменту молоді та спорту відбувся майстер-клас «Європейська весна» для дітей із родин, що потребують особливої соціальної підтримки. Під час заходу діти та підтлітки навчались працювати у техніці валяння вовною.

Захід відбувся в Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олени Пчілки, дякуємо за чудову та гостинну локацію!

Під час заходу майстриня Lina Basyuk продемонструвала свої вміння рукоділля та навчила відвідувачів майстер-класу робити красиві і унікальні вовняні вироби.

Також вона розповіла дітям про те, що валяння вовни – це давня техніка рукоділля і його зазвичай обирають для створення об’ємних речей, таких як м’які іграшки, сувеніри, прикраси.

Після чого, майстриня запропонувала учасникам зануритись в творчий процес, показала техніку виконання виробу та ознайомила дітей з правилами безпеки під час роботи. Діти та підлітки уважно слідували її рекомендаціям та крок за кроком, у дружньому колі та з гарним настроєм, відпрацьовували навики, створювали оригінальний яскравий виріб.

У підсумку всім учасникам вдалося вправно втілити творчий задум та провести час в дружній і гостинній атмосфері.

Безсумнівно, виготовлені власноруч вироби будуть дарувати учасникам заходу теплі спогади про цікаву зустріч!