Кубок ректора Волинського національного університету імені Лесі Українки з волейболу «Абітурієнт 2024»

Дата:

16 березня 2024 року, у Волинському національному університеті імені Лесі Українки, відбувся Кубок ректора з волейболу «Абітурієнт 2024».

У змаганнях взяли участь вісім команд з різних куточків Волині.

Відкриття турніру відбулося у спортивному комплексі Волинського національного університету імені Лесі Українки. Присутні виконали Гімн України та вшанували пам'ять полеглих Героїв.

Директор департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий привітав учасників та гостей турніру та зауважив, що в Університеті Лесі Українки на високому рівні розвиваються різні види спорту, зокрема, і волейбол.

Ведуча заходу, заступник декана факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Ольга Іванюк зазначила, що директор департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий та президент федерації волейболу міста Луцька Дмитро Піддубний – випускники факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Волинського національного університету імені Лесі Українки. Як зазначив декан факультету Василь Пантік, цьогоріч факультету виповнюється 55 років.

Матчі турніру відбувалися на двох спортивних майданчиках Університету Лесі Українки. Зрештою, призові місця здобули такі команди:

І місце - ВК «Велика Глуша» Камінь-Каширська МТГ;

ІІ місце - ВК «ДЮСШ Ковельської МТГ»;

ІІІ місце - ВК « КЗ ОДЮСШ Луцької МТГ».

Також до турніру приєдналася і команда Волинського національного університету імені Лесі Українки (тренер Олександр Радченко). Волейболісти університету зіграли виставковий матч, а також допомагали із суддівством турніру.

Вітаємо призерів та усіх учасників турніру! Бажаємо наполегливо підкорювати все нові спортивні висоти!