Конкурс на облаштування публічного простору для активної молоді громади

Дата:

Увага !

Конкурс на облаштування публічного простору для активної молоді громади.

Даний простір – це прибудинкова територія Луцького міського молодіжного центру, що знаходиться в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, за адресою вул. Глушець, 22б.

Конкурс триває з 1 квітня до 30 червня 2023 року. Основне завдання є розробка архітектурного плану облаштування майбутнього простору . Вартість реалізації конкурсного проєкту не повинна перевищувати 300 тисяч гривень.

Дедлайн подачі заявки – до 31 травня. Розглядатимуться заявки – з 1 червня до 15 червня. Визначення переможця та оголошення результатів конкурсу – до 30.06.2023.

Більше інформації про конкурс можна дізнатися з посилання на документ «Додаток 1. Положення про конкурс».

https://docs.google.com/.../1nP1MmIGH5pysmLl.../edit...

Розроблений проєкт можна подати, за допомогою поштового відправлення або особисто за адресою: Департамент містобудування, земельних ресурсів та реклами Луцької міської ради, вул. Лесі Українки, 35, кабінет 19, м. Луцьк, 43025.

Водночас електронний варіант конкурсної роботи з пояснювальною запискою обов’язково надсилайте на електронні адреси: dm@lutskrada.gov.ua, dsms.lutskrada@gmail.com та business@lutskrada.gov.ua (у темі листа вказати: «Конкурс з облаштування молодіжного публічного простору на вул. Глушець, 22 б в місті Луцьку»).

Податися на конкурс може будь-хто охочий, небайдужий до розвитку молодіжного дозвілля в місті.