Фінальний виїзд експертів проєкту «Експерти на зв'язку» відбувся!

Дата:

Фінальний виїзд експертів проєкту «Експерти на зв'язку» в цьому навчальному році відбувся!

Ми радіємо, що проєкт наскільки Вам сподобався, - адже кількість навчальних закладів, які хотіли до нього доєднатись, збільшувалась у геометричній прогресії буквально щотижня. 

Отож, 24 та 25 травня 2023 року наша група експертів відгукнулась на запрошення КЗЗСО "Луцький ліцей №26" .

Щиро дякуємо адміністрації закладу за щирий та гостинний прийом!

Цього разу ми змогли провести заняття аж за трьома різноманітними напрямками! Отож, з активною молоддю 9-В класу цього закладу експертка Ніка Міщук провела воркшоп із розвитку м'яких навичок (розвиток креативності, командної роботи, критичного мислення). З учнями 9 - З класу Katya Barisheva провела творчі заняття з арттерапії. А з учнями 10 класу ми грали в захоплюючий патріотичний квіз – дякуємо Вадим Курилюк. Дякуємо також Антон Євтушок за допомогу у розробці даного квізу.

Ми щиро радіємо, що наш проєкт став наскільки популярним серед закладів ЗЗСО Луцької громади!

Тому ми готові працювати і надалі! Отож зустрінемось вже в вересні на початку наступного навчального року та будемо «прокачачувати" навички молоді у питаннях: проєктного менеджменту, волонтерства, емоційної стійкості, м'яких навичок; zero waste, публічних виступів, мистецтва ведення переговорів, дебатерства; національно-патріотичного виховання; арт-терапії; безпеки на дорозі, у школі, в інтернеті; пожежної безпеки, протидії булінгу та домашньому насильству; домедичної допомоги та поведінки у надзвичайних ситуаціях; розвитку підприємницьких ініціатив серед молоді. Ви можете вже нам писати, щоб ми формували майбутні графіки.

Цей виїзд ми здійснили спільно з Луцький міський молодіжний центр та Молодіжний центр Волині І СпівДія хаб Луцьк .

Буде цікаво!