Делегація Луцької міської територіальної громади взяла участь у Форумі впливової молоді!

Дата:

10-11 лютого 2024 року молоді люди-учасники проєкту "Впливові" спільно з представниками департаменту молоді та спорту Луцької міської ради відвідали масштабний Форум впливової молоді у Львові.

З-понад 90 заявок організатори відібрали 25 громад, в яких було реалізовано цей проєкт. Приємно що серед них була і Луцька міська територіальна громада.

На Форумі у Львові наша впливова молодь представляла аж три різнопланові проєкти (до речі, це рекорд). Проєкти стосувалися сприяння реабілітації військових; зеленої енергетики та інформаційного висвітлення подієвого сегмента громади. Проблеми, над якими працювала молодь, обиралися самими молодими людьми.

Крім представлення своїх проєктів на розсуд журі, на Форумі було організовано низку панельних дискусій. Усі дискусії були зосереджені на питаннях впливу молоді на розв'язання місцевих проблем, її внеску у відновлення та розвиток України, співпраці місцевого самоврядування з молоддю тощо.

Крім підсумкового Форуму проєкт передбачав: онлайн-навчання з проєктного менеджменту та інших важливих навичок; роботу з менторами протягом усього періоду; проведення досліджень; формування проєктів та грамотне складання бюджетів; консультації з експертами тощо.

Вітаємо наших фіналістів із завершення проєкту, дякуємо їм за роботу, креатив та небайдужість та готові продовжувати роботу з втілення їх ідей у життя в нашій Луцькій міській територіальній громаді.