Cтартував проєкт "Експерти на зв'язку"

Дата:

Вчора, 5 квітня нарешті стартував наш проєкт "Експерти на зв'язку". І першими, до кого ми приїхали, стали учні 10 та 11 класів Заборольський ліцей Луцької міської ради. Дякуємо адміністрації закладу за відкритість та активність!

З активною молоддю ми грали у патріотичний квіз - дякуємо Антон Євтушок та Юрій Семчук, а також дізнавалися нову інформацію про принципи Zero Waste, сортування, мінімізацію відходів разом із Демидюк Катериною! Тож, перший виїзд було здійснено за участі Луцького міського молодіжного центру та громадських організацій "Брейншторм" та "Нуль відходів Луцьк".

Нагадуємо, в рамках даного проєкту Ви можете покликати нас у свій навчальний заклад/будинок культури/бібліотеку/молодіжний простір тощо з метою проведення для дітей/підлітків/молоді навчання за певним напрямком та у певному форматі.

Формати: лекції, тренінги, квізи, дебати, дискусії, майстер-класи, ігри тощо.

Ми надаємо перевагу "заявкам" від сіл та селищ нашої Луцької міської територіальної громади, але і нашому місту Луцьк не відмовимо теж 

Хто ми?

Департамент молоді та спорту та наші професійні експерти: Патрульна поліція Волинської області, Луцький міський молодіжний центр, Молодіжний центр Волині І СпівДія хаб Луцьк, Громадська Організація "Інститут транскордонних ініціатив", Платформа Брейншторм, Zero waste Lutsk, ГО «Тивер».

 Тематика навчання.

Ми готові "прокачати" навички молоді у питаннях: проєктного менеджменту, волонтерства, емоційної стійкості, м'яких навичок; zero waste, кліматичних змін, міського городництва; публічних виступів, мистецтва ведення переговорів, дебатерства; національно-патріотичного виховання; арт-терапії; безпеки на дорозі, у школі, в інтернеті; пожежної безпеки, протидії булінгу та домашньому насильству; домедичної допомоги та поведінки у надзвичайних ситуаціях; розвитку підприємницьких ініціатив серед молоді.

 Як це працює:

- з Вас ЗАЦІКАВЛЕНА аудиторія та приміщення (локація).

- з нас - наші супер-експерти!

Ви телефонуєте нам і ми домовляємось про дату та час зустрічі та інші деталі. Головне - визначитись із темою, яка зацікавила молодь! Наше ж завдання - доставити "експертів на зв'язку". 

Чекаємо інформації про ваше бажання взяти участь у проєкті під цим дописом або ж за номером 777 925 (відділ молодіжної політики департаменту молоді та спорту Луцької міської ради). За цим же номером можете дізнатися усі деталі.

Чекаємо на Ваші дзвінки!