Відбулись змагання з легкої атлетики

Дата:

10-11 травня на стадіоні Авангард в м.Луцьку проходили змагання з легкої атлетики в рамках чемпіонату області серед дорослих, молоді та юніорів та серед осіб з інвалідністю (вади зору, ураження ОРА).

Програма змагань налічувала 16 видів в яких прийняло участь 211 учасників з 15 команд.

Крім команд Волинської області було також 4 колективи з Рівненської області.

Переможці визначалися як в особистому так і командному заліку, який формувався з 10 кращих результатів.

За підсумками змагань впевнену перемогу здобула команда міста Луцька, набравши 500 залікових балів. Найближчими конкурентами були команди Любешівського району та міста Костопіль.

Переможцями ?в своїх видах стали Лихач Анжела (400м), Марчук Андрій (спортивна ходьба 5000м), Стороженко Іван (200м), Кальков Дмитро (метання спису), Туревич Анастасія (штовхання ядра). Тажож переможцями в естафеті 4 по 100 м стали жіноча та чоловіча команда міста.

Слід зазначити, що на дистанції 800 м приймала участь дворазова чемпіонка Європи Прищепа Наталія (м.Рівне), яка безумовно додала запалу в змаганнях для своїх суперниць.

Дякуємо всім причетним спортсменам та тренерам за успішний старт та бажаємо нових перемог! Володимир СахарукВолодимир ЯловикNatalia Yakimovich, Якимович Анатолій, Микола Калитка Сіенко Олександр, Петро Чикида, Киричук В.М.