Спортивно-патріотичне свято для мешканців мікрорайону ЛПЗ

Дата:

03 березня 2019 року в приміщенні «Стріла» (б-р Дружби народів, 13) комунального закладу «Спорт для всіх», провідний професіонал Галина Тимощук організувала і провела спортивно-патріотичне свято для мешканців мікрорайону ЛПЗ, приурочене 205-й річниці від дня народження Т.Г.Шевченка.

Мета: розширити знання дітей та молоді про життя і творчість великого Кобзаря, Тараса Шевченка; формувати уміння працювати в команді, здатність до взаємодії; виховувати любов до національної культури, прагнення бути справжніми українцями; виховувати почуття гордості за Україну, за її національного генія.

Урочистою частиною були пісні на слова Тараса Григоровича Шевченка, які виконав ансабль «Злагода». Потому, Неля Алексєєва виступила з сольним номером «Така її доля».

Продовженням заходу стали показові виступи з тхеквондо під керівництвом Володимира Іщука у виконанні вихованців, які займаються в осередку «Стріла».

По закінченні урочистої частини, розпочалась спортивна програма заходу. 

Усі охочі мали змогу взяти участь в змаганнях з тенісу настільного, шашок, дартсу, міні-футболу.

Переможці та призери були нагороджені дипломами та подарунками від КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради». 

Запрошуємо всіх бажаючих: дітей, молодь та дорослих відвідувати осередки КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» в різних мікрорайонах міста, де можна поспілкуватись та активно провести дозвілля:

- приміщення «Біла тура» - вул. Будівельників, 11;

- приміщення «Стріла» - бульвар Дружби Народів, 13а;

- приміщення «Олімпія» - просп. Відродження, 39;

- приміщення «Білий м’яч» - вул. Конякіна, 35;

- приміщення «Одісей» - вул. Наливайка, 10;

- приміщення «Атлет» - вул. Степана Бандери, 13;

- приміщення «Лучеськ» - вул. Рівненська, 5;

- приміщення «Юність» - просп. Грушевського, 12.

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611