«Рух заради здоров'я»

Дата:

Сьогодні, 10 квітня 2019 року, в міському парку культури та відпочинку імені Лесі Українки,  КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» спільно з КЗ «Міський Центр туризму, спорту і краєзнавства учнівської молоді Луцької міської ради», організували і провели з нагоди Всесвітнього дня здоров’я, змагання із спортивного орієнтування «Лабіринт» серед команд за місцем проживання.

    Перед змаганнями всіх учасників розігрівав руханкою провідний професіонал комунального закладу «Спорт для всіх» Олексій Ткачук.

    Щоб подолати перешкоди лабіринту, необхідно було використовуючи карту пройти задану кількість контрольних пунктів, розташованих на спеціально створеній для цього місцевості. 

    Учасники докладали максимум уваги і зусиль, щоб пройти заданий маршрут. Боротьба велась за кожну секунду, адже результат залежав тільки від швидкості руху та швидкості мислення самого учасника.

За результатами напруженої боротьби переможцями змагань в особистому заліку серед дівчат стали: 

І місце – Дарина Сахарук (команда «Стріла»);

ІІ місце – Юлія Колосовська (команда «Атлет»);

ІІІ місце – Наталія Казмірук (команда «Юність»).

Серед юнаків призерами змагань стали наступні учасники:

І місце – Олександр Демидюк (команда «Атлет»);

ІІ місце – Максим Ярмольський (команда «Атлет»);

ІІІ місце – Олександр Третьяков (команда «Олімпія»).

У командному заліку місця розподілились в такому порядку:

І місце – команда «Атлет»;

ІІ місце – команда «Стріла»;

ІІІ місце – команда «Юність».

    Переможці та призери змагань були нагороджені дипломами і подарунками від комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради».

    Дякуємо директору КЗ «Міський Центр туризму, спорту і краєзнавства учнівської молоді Луцької міської ради» Андрію Єрку за щорічну допомогу в організації та проведенні вищезгаданого заходу. 

        

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611