Розпочинається реалізація програми "Молодь змінить Україну"

Дата:

Фонд родини Богдана Гаврилишина за підтримки Міністерства молоді та спорту України у червні цього року розпочинає реалізацію програми "Молодь змінить Україну" для молодих державних службовців, активістів громадського сектору та соціальних підприємців. Тема програми: "Соціальні інновації як інструмент для місцевого розвитку".

Програма передбачає відбір команд, які поїдуть у шість країн Європи вивчати європейський досвід ефективного управління. У межах програми також передбачається надання мікро грантів на реалізацію регіональних проектів учасників, а також модульна система навчання в межах локальних шкіл у шести містах України.

Програма "Молодь змінить Україну" відбуватиметься в три етапи:

1. Регіональні школи, які відбудуться у червні 2018 року у шести містах України: Вінниці, Тернополі, Чернігові, Черкасах, Полтаві та Запоріжжі.

2. Проекти місцевого розвитку. На цьому етапі, який триватиме з липня по серпень, відбудеться захист проектів місцевого розвитку учасниками програми "МЗУ" та перші кроки по їх реалізації.

3. Європейський досвід. Найбільш активні учасники, які відповідатимуть усім вимогам програми, у жовтні 2018 року зможуть відвідати одну з шести країн Європи (Австрія, Німеччина, Норвегія, Швейцарія, Швеція та Польща).

На сьогодні учасниками програми "Молодь змінить Україну" попередніх років створена асоціація, яка складається більш ніж з 500 молодих людей, що працюють у Верховній Раді України, центральних та місцевих органах виконавчої влади, органах місцевого самоврядування, керують масштабними соціальними проектами, чи розвивають власний бізнес.

Потенційними учасниками програми є молоді люди у віці від 20 до 35 років, які є активістами громадських організацій, державними службовцями, чинними депутатами міських, районних та обласних рад та представники соціального бізнесу. Це молоді громадяни, які пов’язують своє майбутнє з Україною і прагнуть позитивних змін для країни. Вони мають певні знання про світ та володіють іноземними мовами. Вони є професійні, етичні, активні в громадському чи політичному житті та вміють працювати в команді.

Для участі в програмі необхідно до 25 травня 2018 року заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://goo.gl/ZeDbW1.

Детальніше з програмою "Молодь змінить Україну" можна ознайомитися за посиланням: https://bhfamily.org/proekty/molod-zminyt-ukrayinu/#more-219

Контактна особа – Вікторія Климчук, національний координатор програми "Молодь змінить Україну" (vic.klymchuk@gmail.com).