Реєстрацію волонтерів для Суперліги командного чемпіонату Європи з багатоборства відкрито

Дата:

Бажаєте стати частиною Суперліги командного чемпіонату Європи з багатоборства у Луцьку і ввійти до команди волонтерів? Тоді ця новина для вас!

28 березня, за 100 днів до початку командного чемпіонату Європи-2019 з багатоборства (Суперліга), організаційний комітет відкрив реєстрацію волонтерів.

Зареєструватися можна через онлайн-систему на  https://lutsk2019.com/volunteers/

Реєстрація волонтерів на командний чемпіонат Європи-2019 з багатоборства (Суперліга) триває до 1 червня 2019 року (00:00 СЕТ).

Лише після того, як організаційний комітет отримає і вивчить усі заявки, волонтерам, чиї запити будуть схвалені, надійдуть листи-запрошення на інтерв’ю. Якщо дорога від вашого місця проживання до Луцька займає більше двох годин, ви матимете можливість пройти інтерв’ю у Skype.

Зверніть, будь ласка, увагу на те, що волонтерами можуть стати лише ті, хто досяг 16-річного віку. 16- і 17-річним юнакам і дівчатам буде потрібен відповідний дозвіл від батьків або офіційних опікунів.

Суперліга командного чемпіонату Європи з багатоборства відбудеться на луцькому стадіоні «Авангард» 6-7 липня. Участь у змаганнях візьмуть вісім найсильніших команд Європи, а цей турнір стане першим міжнародним легкоатлетичним турніром в Україні за останні шість років.