АУ Луцьку анонсували проведення благодійного dj-параду

Дата:

Сьогодні, 06 березня за організації Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради відбулась прес-конференція з учасниками та організаторами Благочинний DJ парад - БлаGо-Fest, що пройде 09️ березня на Театральному майдані міста.

Директор Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської радиОлексій Веремійчик розповів, що цей захід вже є традиційним для лучан, оскільки минулого року був проведений в місті вперше.

За результами минулорічного заходу вдалось зібрати 13,2 тисячі гривень, що були передані ГО «Даун-Синдром».

Метою проведення цьогорічного заходу є допомога діткам із громадської організації «Центр реабілітації інвалідів дитинства, сиріт «Зірка надії» у створенні власної школи гончарства як місця розвитку та реабілітації дітей з інвалідністю.

Протягом 8 годин 12 кращих діджеїв міста та їхні друзі з інших міст даруватимуть лучанам свою творчість, емоції та заряджатимуть всіх на позитив абсолютно безкоштовно. 

«Родзинкою цьогорічного фестивалю стане участь наймолодшого діджея України. DJ Crystal Girl – знаменита рівненська діджейка, яка є музичною рекордсменкою та занесена до Національного Реєстру Рекордів України (2018 р.), даруватиме свою творчість у нашому місті», – повідомив один із організаторів заходу Олександр Должанський (Dj Plur).

Захід триватиме з 12.00 до 20.00, 9 березня.

Запрошуємо всіх долучитись до гарної справи разом із нами!